söndag 23 maj 2010

Världen snurrar

Uj uj. Mycket som gjorts under några få dagar! Är för bakis för att orka skriva långt så.. Får bli en sammanfattning.

I fredags tatuerade jag mig, gick ju kalas och smärtan var inte alls farlig. Det jobbiga är faktiskt nu, gör skitont! Sen p kvällen körde TP allsång på stora torget med Marie som konferenicer. Var väldigt mysigt! Avslutade kvällen på Å med stora delar av kören. Myspys!

Sen blev det ju lördag, hade 2 gig. Ett var på disco-sm på bombardier arena. Skitkul, bortsett från ljudteknikern som glömde hur man höjde volymen. Bra där! Men det var väldigt uppskattat i alla fall... otroligt kul! Andra spelningen var i Hallstahamamr på torget. Herregud va de hade fixat fint med rosa ballonger, alla som arbetade i affärerna hade rosa kläder och de hade även fixat ett litet "vip-rum" med diverse tilltugg. Och spelningen gick skitbra, fy fan va kul det var. Otroloigt härlig publik! Sånt stöd har vi aldrig fått från Västerås måste jag erkänna.. Så tack Hallsta, vi kände oss väldigt välkomna och uppskattade!

Well.. sen på kvällen blev det grillfest hos Liselotte ute i Fjärdhundra med de flesta från TP och deras respektive, och Liselottes familj. Otroligt mysig kväll! Mycket mat, rosévin och kurragömma bland kossorna. Sjukt lyckad kväll, eller ja.. lyckad dag överhuvudtaget. Men idag mår man som man förtjänar.

Kan inte världen sluta snurra snart??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar